överraskning.

Idag var sista dagen på jobbet. Vi fick en ros av ledarna, fast smidig som jag är gick den sönder när jag försökte stoppa in den i utrymmet under sittsen i mopeden. Efter det gick jag till biblan för att återställa böcker som skulle varit inlämnade för typ två månader sen. Jag lånade dock två nya, en chicklitt ( Ex häxorna) och en självbiografi om en tjej från staterna som började knarka och ja. Kommer inte ihåg vad den hette, men de verkade bra.

Nu på kvällen har jag slingat min systers hår. Var ute efter en uppljusande effekt eftersom att hon är mellanblond. Det var bra tror jag, har dock inte sett det torrt.

Idag fick jag även en liten överraskning, jag hade nämligen två grejer till mig i posten. Ett var ett vykort från Terese som är på Kanarieöarna och har de gött. De andra var ett brev, för jag har nämligen skaffat mig en brevkompis (: Kvällen har spenderats med att svara på brevet och hålla på med Hannas hår. Har inte hunnit med så mycket mer. Och imorron är det midsommar. Ska bara vara hemma, Linn med familj kommer hit och ska grilla. Men jag vill hellre och tälta med bersikaborna..

/ Camilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback