Takida - hole In the ground

image219


'how come we didn't get further?'

sikfors.

Jag skulle ju somsagt till Elinas stuga igårkväll, och det skulle Linda-Marie med. Så vi begav oss dit för att spendera natten där. Vi spelade UNO hela kvällen. Att det simpla spelet skulle vara så underhållande hade jag aldrig trott ;)
Idag så åkte vi madrass, körde skoter och pimplade. Jag fick sex fiskar, linda fyra och elina med, och allt det på en halvtimme. Antingen är vi väldans bra fiskare, eller så var de bara mkt fisk x) Det var btw första gången Linda-Marie fiskade, någonsin (!) Att Elina och jag fick vara med i denna stora stund för snart sjuttonåriga vegetarian LMs liv - underbart x)

 

Fredag.

Idag har jag och Johan varit på stan. Jag var smakråd när pojken skulle köpa jeans, och sicka snygg jeans de blev också x) haha. Vi var även med marcus en sväng, skulle ge tillbaka hans ikeakort, men tror ni jag kommer ihåg de? - Inte de inte..

Just nu sitter brodern o spelar elgitarr, han har köpt en ny förstärkare och sitter o testar den. Och det är riktigt mysigt att höra detta klinkande var o varanan dag tycker jag.

Ikväll drar jag nog upp till Elinas stuga :)

Haparanda.

Igår drog jag och Elina upp till Haparanda för att hälsa på Marcus o ser hur han bor o jobbar.. Vi gick lite på ikea, skopunkten och så, efter det blev de middag på frasses och sen begav vi oss till hans husvagn. Där såg vi film o spelade kort och annat skoj :)

Skulle egentligen på fest ikväll, men de orkade jag inte, är väldigt trött. Sov inte många timmar inatt alltså..

   
  

Seether - Fake it

..just fake it, if you're out of direction
fake it, if you don't belong here
fake it, if you feel like infection..

woah

 you're such a fuckin' hypocrite!

Tisdag.

Idag har jag varit o kollat synen. Jag får ha glasögon om jag vill, men jag behöver inte.. Skulle isf ha den svagaste strykan. Men jag vill ju ha glasögon, så vi får väl se :)
Efter synkollen mötte jag upp Elina, och senare också Linda. Vi gjorde stan för att sen ta en lunch på subbes, blev en bakad potatis denna gång. Några timmar och många garv senare fortsatte jag och Elina vidare mot korpen för att spinna. Passet var trist, inte en enda bra låt, och bara en som vi kände igen.. not gut :P

Måndag.

Idag har jag klippt mina två "småkusiner" som hunnit bli 5 och 9 och deras mamma. Det tog väl en o en halv timme och på de tjänade jag 300 pengar. Hyffsad timlön ellerhur? x)

Påsken.

Vi åkte upp till stugan i torsdags, och kom hem igårkväll.,
Körde en jävla massa skoter, grillade, ÅT, pimplade, ägde allt o alla i kortspel (^^)
och hade de allmänt skönt. Jag älskar verkligen att vara i stugan - jag blir så lugn.. Ordet stress finns verkligen inte där!

De har varit min familj, AnnLo & Engman, mormor&morfar, Ingela&Stefan och deras kids.
Anton, som har börjat växa till sig nu, (pojken fyller ju för tusan 14 till hösten :o ) och jag, kom vi fram till att vi har ungefär samma humor - björn forlife! haha


  
 

Påsklov :)

Ikväll ska jag o träffa konfrimanderna jag kanske ska vara ledare för i sommar :)
Efter det blir de raka vägen upp till stugan. En långhelg med inget annat än skoter o grillning :D

Förra fredagen..

.. så hade OP klassfest. Jag och Terese var inbjudna så vi begav oss dit.
De var trevlat :D

  
  

åh..

jag pallar inte mer sjukdom nu!

en dag på dahls.

Vi som frisörelever har den stora förmånen att få handa frisörprodukter till inköpspris+moms hos ett företag som heter Dahls. Där har jag spenderat min eftermiddag, och som jag har spenderat också... 1355 kr gick de åt!

Fast då köpte jag en fön också, sen blev de 1,5 L schampoo & balsam från matrix, ett spray och en inpackning och jag är mer än nöjd :)

lördag.

Igår fick jag besök av Elina. Lite senare joinade även Marcus partyt :D Vi kikade så ska det låta, drack latte och såg några filmer.. Eller såg och såg, jag o mackeboy somnade :9 haha

Nej nu ska jag gå och föna håret, ikväll blire nodo (:


"Vad är de här?" :o
hahahah

onsdagstankar.

Att drömma varma turkietdrömmar, för att sedan vakna med feber var ju inte den bästa starten på dagen.. Somtur var, (eller tur och tur?) så var johan också sjuk idag, så jag har faktiskt inte varit ensam :)

Det ligger något tragiskt över att upptäcka att man blir deppad när det blir reklampaus..
I have no life..!

sportlovet tjugohundaåtta.

Tänkte att när jag har lite tid över så skulle jag sammanfatta sportlovet,
och nu har jag tid över, så de är väl likest att sätta igång?! :) 

Fredagen vi fick lovet bar de av till en ledarutbildning i älvsbyn. Lägret, som sträckte sig i två dagar var inte samma hit som lägret ifjol. Nej de var inte ett bra upplägg.. Men vi hade faktiskt roligt på natten, de måste jag medge :)

  


Måndagkväll åkte jag, Linda-Marie och Elina upp till min stuga. Vi hade planerat att köra skoter, grilla, leka i snön och spela spel däruppe fram till onsdagkväll..
Men i vår värld blir det ju faktiskt aldrig som man planerat!

Det hela började väldigt bra, men när vi gått och lagt oss började jag må hemskt illa och magsjukan var ett faktum! Det var dock mycket bättre nästa morron, men värre var det med Elina vars halsont hade förvärrats. Vi struntade i våra sjukdomar med motiveringen
"vi är norrlänningar, HÄRDA!" och begav oss ut för att köra skoter. Fast då funkar såklart inte skotern, det var glapp i dödaren..

Vi gjorde då upp eld och lagade lunch istället.. Och när vi varit ute några timmat gick vi in för att ta en powernap på en halvtimme kanske, men vi vaknade upp tre timmar senare istället x) Riktigt mysig var det! Men efter den "powernapen" så hade Elinas halsont utveckats till feber och mitt illamående började komma tillbaka. Så vi packade ihop och åkte hem.
Trots alla motgångar måste jag säga att vi hade riktigt jävla kul x)

   


O
nsdagen låg jag hemma o mådde inte bra.
Torsdag begav jag mig till Elina och slöade, sov även där :)
Fredag kom Elina o Linda-Marie till mig, vi snackade gojja och såg grease2, sen sov vi alla tre i min säng. Trångt blev de, men nog gick de allt x)

  

Lördag klippe jag morfar och tjänade en slant :) Lördagkväll spenderades hos Terese med äppeldricka och fjortismusik, det vill säga den musik vi nötte under vår fjortisperiod. Det blev en hel del flashbacks, en hel del dans och en jävla massa skratt. Kul vare :D


Söndag låg jag mest och slappade, tills på kvällen då Terese kom för att få sin fina utväxt på 4 cm borttrollad ^^


Detta var då alltså mitt lov, slappt och gött :D

this is it..

.. nu är lovet över, för vissa.
Inte för mig dock, jag är nämligen ledig måndag och tisdag också xD