Valborg :)

Har myst på nu under morgonen med god frukost och en bra tidning. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig iordning. Idag ska jag nämligen åka till Umeå och hälsa på bästavän :D

Fredag eftermiddag

Stressig dag och stressig eftermiddag. Men fick mig en lunch med Terese som ett break där mitt på dagen :D

Gör klart affischer nu, mycket att tänka på när man gör som åt kommunen..

Jag längtar till ikväll, god middag, kanske ett glas vin och mysa på hela kvällen!

snart lunch

Idag har jag lunchdate med Terese. Ska bli himla kul att träffa henne igen, var ett tag sen, om man inte räknar 5 min i omklädningsrummet på korpen vill säga :D


Dag 1 - 3 favoriter för håret

Som föredetta frisör sitter intresset för hårprodukter rätt djupt! Jag har testat det mesta och har hur många produkter som helst.. Idag tänker jag tipsa om tre för mig rätt nya produkter jag fullkomligt älskar :D

Pureologys Essential Repair RestorativeHairMasque
Är den bästa hårinpackning jag testat hittills. Det är otroligt dryg, du behöver inte mycket för att håret ska bli alldelses mjukt. Det är en hårinpackning för kemiskt skadat hår som behöver uppbyggnad och har en färgbevarande effekt också. Håret blir supermjukt och följsamt och tämjer faktiskt min man. 5 av 5 får den helt klart.



Kerastases Ciment Thermique
Värmeaktiverande produkt för försvagat hår. Den skyddar och återuppbygger håret under värmepåvärkan, det vill säga när du använder din fön, platt- locktång. Jag brukar sällan föna håret, men sen jag köpte denna produkt har jag börjat göra det oftare och med gott samvete också. Luktar friskt och gott gör den också! Jag brukar också smeta i det i handukttorkat hår efter att jag duschat, låta håret självtorka och sen platta det, funkar lika bra och du slipper det stela som man kan få av sprayvärmeskydd :)


OroFluido Hair Oil
Tre olika naturliga oljor i ett. Gör håret så sjukt mjukt och följsamt. Kan användas i både blött och torrt hår. Jag brukar ta en rätt stor klick och smeta in i handduktstorkat hår och låta den självtorka, sedan platta håret och ta lite olja igen för att få bort lite friss och småhår. Oljan absorberas direkt och blir inte fet i håret. Eller tar man jättemycket och smetar i hårbotten blir det väl fett, men inte om du håller dig till längderna :D


3 favoriter

Jag tänkte börja med en liten lista här i bloggen. Tycker själv det är intressant att veta vad andra använder för produkter, så jag kan ju tipsa om mina favoriter också :D

Dag 1 - 3 favoriter för håret

Dag 2 - 3 favoriter för ansiktet

Dag 3 - 3 favoriter för läpparna

Dag 4 - 3 favoriter för ögonen

Dag 5 - 3 favoriter för kroppen

Dag 5 - 3 favoriter för naglarna

God morgon :)

Hade en riktigt trevlig kväll igår. Gick på stan med Mia och kikade på folk och saker. Köpte med mig ett par superfina örhängen också :D Senare under kvällen vid nio joinade Marcus och vi begav oss hem till mig för att dricka kaffe och surra på.

Imorse var jag faktiskt väldigt effektiv! Klev upp kl sex, hoppade in i duschen och tvättade håret samt la hårinpackning. Efter det sminkade jag mig och FÖNADE sen håret (vilket i princip aldrig händer) plattade det lite snabbt, klädde på mig käkade frukost och gick ut genom dörren 7,15. De ni! haha. Jag brukar aldrig någonsin tvätta håret på morgonen, eftersom det tar så himla lång tid att fixa men idag så blev jag väl motbevisad.. haha :D

fixa och dona och kwinntimmerkväll

I eftermiddag har jag enbart diskat, lagat mat, vikt tvätt, betalat räkningar och annat trist. Eller ja att laga mat tycker jag ju om, men inte när jag är hungring..

Nu ska jag ta och byta om och bege in till stan. Ska möta upp Mia och senare ikväll joinar Marcus också :D

16:08

Nu ska jag bege mig hem för att laga mat/diska/vika tvätt m.m. Ikväll så blir det nog att gå på stan med Marcus, ska bli kul, var så himla länge sen jag var med honom :)

14:04

Är så fruktansvärt trött idag alltså! Fattar inte hur jag ska orka hem och städa och sen iväg på tjejkvällen ikväll..

Lunchdags :)

Gud var fort tiden har gått, redan lunch!

Vissa dagar släpar sig klockan fram, och andra (alltid när man har massor att göra) så flyger hon fram. Idag blir det köttfärsbiffar med fetaost och soltorkade tomater och sallad som tillbehör till lunch. Dock saltade jag biffarna för mycket igår, men det ska nog gå bra ändå :)

Torsdag!

Stressig vecka här på jobbet + sena nätter och tidiga morgnar = trött och gnällig camilla!

Menmen, idag är det torsdag. En uppstigning kvar och sen blir det att åka till umeå och vara med bästavän :D


movies

Har nu under lunchen varit och hyrt lite filmer. Min kära pojke åkte bort med jobbet i morse så jag har massa egentid att döda. Blev iallafall 5 filmer. Hur skönt är det inte att själv kunna välja alla filmer man vill se  och inte behöva kompromissa (jag får ta en, anton en och så en vi båda vill/kan se..)?! Nu har jag helt plötsligt FEM filmer som jag valt, och jag har faktiskt bara sett 2 av dom tidigare :D haha









world

Sitter och designar affischer till kommande aktiviteter, i world.. haha! Men vad gör man? Går ändå rätt bra, är kul att leka och prova sig fram :)

kaffeeee

Åh vad jag är trött alltså!

Har inte sovit nå bra inatt.. var helt enkelt inte trött igårkväll och låg i sängen först 23.30. Ni som känner mig vet att det är minst 1,5 h försent för att jag ska må bra! Längtar till fikat halv tio, blir en (eller två) koppar kaffe samt en banana :)

guten morgen!

Idag mina kära vänner är det löningsdag :D
Känns bra, känns rikt.. Dock vill jag inte kolla mitt saldo på kontot förrän efter den 30:e, för då dras automatiskt 4000 kr till olika sparanden. Men kanske ska kika lite ändå ;) haha

16:00

Så hoppas jag vi ses på krokodil!

Två duktiga danstjejer som läser på Danmarks motsvarighet till dramaten uppträder och är sedan tillgängliga för att svara på frågor :)

Ska själv börja packa ihop här på kontoret och sedan bege mig till Krokodil :D

krokodil 16.00


back to reality

Hej bloggen!

Har blivit dåligt med uppdateringar under "lovet" men jag har inte haft lust/tid att sitta framför en dator. Vad jag gjort får ni en liten resume om senare.

Sitter på kontoret och jobbar på nu. Har väldigt mycket att göra och hjärnan och kroppen känns seg och trögstartad efter all ledighet. Men snart är det lunch vilket betyder påfyllning av engergi, vilket behövs!

Påskafton :)

Är i arvidsjaur nu. Jag och Anton åkte upp i torsdagskväll och kommer nog stanna till imorgon.

Vi har jättefint väder här. Har varit ute hela dagen och bränt mig i ansiktet och på armarna.. vilket kanske är mindre bra! Ska snart byta om till träningskläder och bege mig ut på en joggingtur innan middagen :)

14,05

Snart är denna arbetsvecka över :D
Nu ska jag alldeles snart iväg och sätta upp lite affischer, därefter tar jag helg. Blir nog en premiärrunda på bolaget också (:

tre väldigt olika..

.. raser är det vi kollar närmare på just nu.

Dessa tre är Fransk Bulldog, Irish Soft Coated Weathen Terrier och Shetland Sheepdog :)


onsdag.

Jag hade en väldigt härlig födelsedag igår. Uppvaktades av släkten och bjöd dom på massa gott fika (som jag trotts mitt gi-ätande tillät mig äta igår) och smörgåstårta. Fick väldigt fina presenter och fick i princip allt jag önskat mig :D

Idag är det även sista arbetsdagen för denna vecka! Hur skönt?! :D

sådär..

.. då var arbetsdagen snart avklarad!

Ikväll blir det kalas på prästgårdsgatan :D

Det var nog 10 år, inte 20..

Man skulle väl kunna tro att man när man nu som vuxen kvinna på 20 år äter korvstroganoff (läs tomatsås) ska kunna klara sig ifrån att spilla på sitt vita linne. Men nej inte det.. Så nu går jag omkring med en stor fin röd fläck mitt mellan pattarna. Väldigt vuxet :)

vackra vårdag!

Jag blir alldeles full av spring i benen när det är sånt här väder :D
Det är bara synd att jag jobbar, har pollenallergi samt har kalas ikväll, annars hade ni sett mig joggande här i stan!

19 april

Idag kära vänner så fyller jag 20 år :D

tack för idag :)

Nu ska jag börja packa ihop och bege mig mot korpen. Som vanligt på måndagar är det bodyjam som kallar :D


vill ha lite förändring..

i mitt hår! Funderar på att ljusa upp det lite, ungrfär som på bilden här nere. Men jag är samtidigt sugen på att ha riktigt mörkt hår. Får klura på det ett tag till :)


lunch!

Jag har suttit och fixat på med affischer till en av mina aktiviteter. Det är riktigt roligt, dock blir det ju väldigt amatörmässigt när man jobbar i world ;) haha. Men jag skulle vilja gå någon kurs i sånt, typ photoshop, webbdesign eller liknande. Ska kolla upp om det finns här i Pite (:



Det var länge sen ni fick en bild, så här kommer en på mig o Mia sen i höstas.. Bilder har jag inga nya av, det beror på att min kameraladdare har kommit bort i flytten och att jag inte köpt en ny. Varför har jag inte det då? Jo tanken är att jag ska köpa en helt ny kamera istället..


3 dagars arbetsvecka..

Hejhej!
Känns inte så jobbigt att stiga upp en måndag när man vet att man bara jobbar 3 dagar och fyller år en utav dom :D

I helgen så har jag inte gjort mycket alls.. Varit hem till lillpite två dagar irad, en för middag och en för kalas. Sen har jag varit ute och joggat och promenerat. Rätt skönt med en lugn helg :)

Vad som känns mindre kul är att jag har börjat känna av pollen ordentligt nu, jag som skulle börja käka medicin i tid.. menmen. Har då fått några tabletter av mamma tills jag kan ta mig till vårdcentralen och få ett eget recept. Ska komma ihåg att köpa ögondroppar idag också!

Min familj (:

Jag och Anton flyttade ihop i november och vi trivs förvånadsvärt bra i lägenheten och med vårat samboliv. Nu känner vi att vi vill utöka våran familj.. Dock inte med barn (dom får ni vänta många år på..), däremot en liten fyrbent vän.

Ni som känner oss vet ju att vi har funderat väldigt länge på att skaffa en hund, och verkligen vägt för och nackdelar. Men för någon vecka sen tog vi bestlutet att vi faktiskt kommer skaffa en. Fast beslutet innehåller några om, jag måste tillexempel ta mig i på högskolan (har sökt till SYV på distans mot umeå) samt att vi måste ha ekonomin för det. Därav blir det att skaffa hund tidigast till hösten.

Därför tänkte jag starta en ny kategori här i bloggen som heter just hund, där ni får följa vår väg till en större familj :D




Totte, min familjs cairnterrier och Hexa (som är i himlen nu) fam. Grundströms malinois.

Vilken lördag!


Rubriken kan ju både syfta på positiva och negativa saker, vilket den också gör! Det som är bra är att solen skiner och det är superhärligt ute. Jag har tagit årets första joggingtur ute, sjukt jobbigt men ändå härligt :) Vi är också bjudna på gomiddag ikväll för att fira pappa som fyllt år,.

Nackdelen är att Anton fick magsjuka inatt, vilket innebär att det inte blev något umeå för oss i helgen. Tanken var att vi skulle hälsa på Elina i hennes nya lägenhet, men det får bli någon annan helg! Och inte blir det någon middag för hans del heller. Jag tycker så synd om honom, magsjuka är det värsta som finns! Samtidigt kan jag inte låta bli att vara otroligt rastlös, fast jag har sprungit av mig det värsta.

Har hållt på och fixat och donat här hemma, städat undan lite samt gjort om i fönstrerna. Skulle vilja möblera om i sovrummet, men möblerna är så bökiga att flytta sjäv så jag får väl vänta till min fina blivit bättre!

11:41

Jag har mentalt tagit helg nu, känns inte så bra när inte ens halva arbetsdagen har gått..

Jag ska försöka rycka upp mig och komma in i jobbmode igen, fast det blir nog efter lunch haha :)

Idag är ingen vanlig dag..

.. för det är min pappas födelsedag hurra hurra hurra :) Grattis på 44 årsdagen pappsen!

15:02

Nu ska jag ta ut min friskvårdstimme för denna vecka och cykla iväg till korpen. Blir ett styrkepass idag :)

14:02

Den här dagen har inte gått fort! Jag antar att det är för att det snart är helg.. Sen är det ju så fint väder ut också, man vill ju bara vara ute hela tiden. Men det går ju inte om man jobbar inomhus ;) haha

10:47

Det slog mig precis att jag från och med tisdag kommer att få handla på systembolaget - lagligt. Att bli gammal har väl sina fördelar det också ;)

torsdag!

Gomorron :)

Sitter på jobbet som vanligt denna tid.. Är dock ovanligt trött nu på morgonen. Men vi gick och la oss sent igår och klev upp hyfsat tidigt så det är väl därför :p

Nu ska jag iväg på ett möte igen, detta möte har vi dock varje torsdagmorgon (:

lillördag :)

Vilken härlig eftermiddag jag har haft!
Först zumba med härliga arbetskamrater, sen middagen färdig då jag kommer hem och nu lite kvalitetstid med systeryster. Vi har pysslat på med påskkort, riktigt kul! Dock gav fröken Olofsson den yngre upp efter ett kort och den äldre efter tre.. det där med tålamod har alltid varit sisådär i vår familj ;)

Just nu är Hanna iväg och köper en lyxshake på max och Anton är och spelar innebandy med sina vänner så jag sitter faktiskt sjäv här i köket och lyssnar på musik!

hur gick mötet?

Jo tack, det gick över förväntan. Allt flöt på riktigt bra och det jag jobbat fram togs emot väldigt positivt! Känns riktigt bra :) Känner mig dock ganska slut i huvudet, ska nog gå ut och gå en sväng runt huset för att få lite luft tror jag!

Kommer jobba till 16 idag och sen ska jag iväg och köra zumba med mina arbetskamrater, ska bli skoj! När jag kommer hem är förhoppningsvis maten lagad av sambo och syster på plats för pyssel :)

snart lunchdax

Idag har jag faktiskt med mig en matlåda, känns som att de var länge sen. Fast egentligen hör det ju till vanligheterna, men det har blivit att äta ut rätt mycket de två senaste veckorna!

Efter lunch har jag möte med styrelsegruppen. Ska lägga fram alla förslag och budgeten och höra vad dom tycker. Allt är inte klart än men jag kan somsagt inte jobba dygnet runt ;) haha

Onsdagmorgon :)

Hej alla glada :)

Idag så är det mycket som jag ska försöka hinna med. Men detta får gå som det går, kan inte göra mer än mitt bästa!

16:26

Har varit på jobbet sen sju och har haft fullt upp hela dagen. Jag har massor av saker kvar att göra, men mina ögon börjar gå i kors nu, så jag tror att jag ska börja packa ihop. Blir ändå ingenting gjort om man är för trött..

Ska gå en sväng på stan innan jag går hem. Som jag har längtat efter det, en ledig eftermiddag! Ska blandannat köpa lite pyssel till imorron då systeryster kommer till oss för att pyssla med mig :D

en vecka..


Jag har nu en vecka kvar att leva jävel..
Med det vill jag alltså säga att jag är tonåring i en vecka till, sen är jag definitivt vuxen och måste därför bete mig som en, fan! haha. Måste göra bort massa töntigheter i veckan. Vad ska jag hitta på? Supa järnet, spinka, måla spisen? Huvudet snurrar av olika planer ;) hahaha

hungrig

Klockan är inte lunch förrän en halvtimme, och jag är hungrig nu :/ Ska iallafall cykla in till stan och äta någonting då jag väl har lunch. Sen kommer min moder och hämtar mig här på jobbet och så åker vi och hälsar på morfar på sjukhuset. Han mår rätt bra nu, han är inte akut sjuk utan ligger inne på utredning nu :)

ny dag nya tag

Hejhej :)
Idag är det lika fullt upp som igår. Dagens todo-list är väldigt lång, ska börja beta av den med en gång. Hinner några punkter innan jag har ett möte klockan nio :)

måndag kväll!

Full rulle hela dagen!

Var väldigt jobbigt på bodyjamen idag, i detta pass får man verkligen upp pusen. Härligt! Nu ska jag turna in för idag, ska bli riktigt skönt att sova :D

Måndag eftermiddag..

Denna dag har verkligen rusat iväg.. Men så blir det ju när man har mycket att göra och när tiden räcker inte riktigt till! Att det finns saker som ligger och gnager i bakhuvudet som inte alls rör jobbet bidrar ju också..


...

Känner mig lite yr i bollen idag, har druckigt lite för lite kaffe och inte sovit så bra inatt. Ska gå och ta mig en kopp nu snart!

Det kommer bli full rulle hela dagen idag. Direkt efter jobbet drar jag till korpen för att gå på bodyjam. Sen blir det hem, duscha o käka och sen ska jag klippa och färga min moders jobbarkompis och hennes dotter. Kommer nog sova gott ikväll :D

Ny vecka!

Ja, då var det måndag igen. Har haft en härlig helg som spenderats med vänner och familj :)

Var på jobbet sju imorse och har jobbat på som bara den. Det är bara synd att ingen annan börjar jobba kl sju, utan först börjar svara i telefon vid nio..

Idag så tog jag Antons cykel till jobbet, åh så jäkla härligt alltså. Vårkänslor :D

nu ger jag upp..

.. för idag! Har jobbat flera timmar med magknip nu, men de går inte längre. Har ändå gjort allt jag kan göra idag, får börja tidigt på måndag och göra klart det sista :)

magont

Har haft jätteont i magen sen fredagsfikat imorse, åt en surdegsmacka och jag antar att det är det som gör ont. Min mage har ju inte fått mjöl på över en månad.. Nu efter lunchen mår jag rent av illa. Men förhoppningsvis blir det bättre om ett tag :)

friday i'm in love

Hej alla glada :)
Idag är det fredag, min favoritdag i på veckan! Har supermycket att göra idag så det blir nog inte många uppdateringar.

Jag var ju och styrketränade igår för första gången på skitlänge, och jag har verkligen träningsvärk i ben/rumpa idag (y)

15:57

Nu ska jag snart packa ihop här på jobbet. Ska sen iväg och hämta Anton i öjebyn, sen blir det att se film, mysa och sova resten av kvällen :)

eftermiddag..

Denna dag har minnsan strungit iväg.. Har haft möte hela förmiddagen och sen tränat styrketräning under lunchen. Blev en snabbdusch här på kontoret (sitter här i blött hår och utan smink, hade tydligen glömt min necessär!) och en sen lunch. Sen har jag börjat jobba utifrån det som sagts på mötet (:

torsdag (:

Gick ut och gick igårkväll i kanske 45 min, superskönt var det. Dock slutade de med att jag gick in på kvantum och köpte mig en ny mascara, men så blir det ibland :D

Kom till jobbet tidigt idag, vill kunna gå hem lite tidigare nu när Anton kommer hem (: Men först ska jag jobba undan dagens arbete. Blir ett långt möte om en kvart, och sen blir det att träna under lunchen :D

Gjort av med lite pengar såhär på kvällskvisten

Ett paket nya hårprodukter är påväg till mig nu.
Vad det är får ni se när jag fått hem dom :)

ett litet tips (:

Skulle ju underlätta om man hade en sån här hund :D

http://www.youtube.com/watch_popup?v=P9Fyey4D5hg


Lillördag :)

Var sjukt trött och sliten igår. Somnade seriöst nio, vilket aldrig händer. Sov som en stock fram till väckarn ringde (vilket heller aldrig händer), fick verkligen slita mig upp ur sängen! Idag är jag dock mycket piggare, även om vädret är supertråkigt!

15:54

Mina nycklar var tyvärr inte inlämnade hos polisen.. :(

Kommer bli en lång dag idag. Ska iväg på ett möte vid fem och jag vet inte hur lång tid det kommer ta. Jag som bara vill lägga mig ner och sova just nu. Menmen, ska ta mig en kaffe nu så kanske, kaaaanske jag piggnar till litegrann :)


11:48

Snart ska jag åka iväg till polisstationen. Klantig som jag är tappade jag bort mina nycklar i fredags, så jag ska dit och kolla om någon vänlig själ lämnat in dom till poppo :)

så var man på jobbet igen!

Vaknade för ungefär två timmar sen, var sjukt trött. Dels för att jag fick vänta till sent på kära broder som skulle sova på soffan och dels för att jag sov himla dåligt inatt. Men jag klev upp och när jag drog upp persiennen blev jag himla glad, strålande sol. Så jag klädde på mig lite mjukisar och begav mig ut på en morgonprommis. Sjukt härligt. Denna gången var min (antons) i-pod inte urladdad, så det var ju också ett plus.

När jag kom tillbaka blev det en snabbdusch och sen att fixa mig iordning. Väckte min bror 20 i 8 så vi skulle hinna käka frukost före åtta. Var här på jobbet tio över åtta så för mig som är en otrolig tidsoptimist var det himla bra timat ;D

så var även denna måndag över..

Sitter just nu och väntar in min bror.. Han är på bio men ska sova här efter den. Visst jag skulle kunna lägga ut nyckeln och gå och sova nu (är väldigt trött) men jag kommer ändå inte kunna slappna av innan han kommit in och jag fått låsa om mig/oss :)

Sitter och läser bloggar och myser på tillsvidare, kanske att man skulle göra bort och borsta tänderna?

då tackar vi för denna dagen..

Ska alldeles strax börja packa ihop. När jag har gjort det ska jag knalla iväg till korpen, det är ju måndag vilket innebär Bodyjam :D Ska inviga mina nya träningsbyxor (som förövrigt är så sköna att jag vill bo i dom!) och se hur det känns att dansa med dom (:


Bankmötet


Bankmötet gick jättebra. Vi gick igenom vad jag sparar nu och vad jag vill ha för sorts sparande längre fram. Det blev så att jag köpte nya fonder vilket jag tänkt göra ett bra tag nu. Sen öppnade jag ett till sparkonto för lite mer långsiktigt sparande. Vad som också känns bra är att jag hade mycket bättre koll på min ekonomi än vad jag trodde :D


lunch

Kycklingwook till lunch är aldrig fel :D

Nu ska jag alldeles strax iväg till ett möte på banken. Jag ska träffa en personlig rådgivare som ska få hjälpa mig med olika sparkonton och mina fonder som jag vill göra om, ska bli intressant!

så var det måndag igen..

Helgen går alldeles för snabbt! Men den fick ett bra avslut, jag drog med Anton ut på en lite längre promenad igårkväll. Det var superhärligt väder ute och man kunder verkligen känna våren i luften :D

Nu har precis kommit tillbaka från förmiddagsfikat och ska gå igenom enkäterna jag har sammanställt.

Söndag :)

Idag är en slappardag, myser på här hemma och tänker inte lyfta många fingrar :D

helg :D

Igårkväll var vi bjudna på middag i lillpite hos min kusin. Vi fick god mat och hade trevligt!

Idag så åker vi till lule en sväng. Behöver köpa lite smink och annat kul. Men nu ska jag borsta tänderna!

Freedag :D

Det har inte gått att komma åt bloggen förrän nu. Har det varit samma problem för er?

Jag har iallafall varit hos frisören och klippt mig imorse. Riktigt skönt att få lite friska(re) toppar :) Har sen jag kommit till jobbet suttit i möte och ska nu fortsätta sammanställa enkäterna från igår!