Min helg!

Fredag
Jag går hem från jobbet, städar undan i lägenheten, packar en väska och hoppar in i duschen för att skölja av mig dagen. När min kära syster anländer till oss konkar vi ner all packning till bilen och börjar rulla iväg mot stugan. Började fixa med värmen så fort vi kom upp och sen även med middagen, tacos :)

Lördag
Vaknar tidigt pigga och glada och äter en långfrukost bestående av tacorester. Sen är det dags att fixa till skotrarna och packa mat och ved. När detta var klart begav vi oss ut på en hyfsat lång tur och stannade till vid en släktings stuga för att mysa på. Vi gjorde en wook på mourikan och de var himla gott :D Det blåste dock rätt mycket där så alla blev nerkylda rätt snabbt. Stannade i kanske 2 h och begav oss sen tillbaka till stugan. Jag och Anton vi fortsatte hem till stan medan min familj skulle stanna en natt till. Kvällen spenderades med jobb och sen mys framför tvn med en cider.

Söndag
Vaknar tidigt igen.. Söndagar är ju rätt händelselösa i vanliga fall men igår så skulle vi åka till boden för att hälsa på några franska bulldoggar. Dom var hur härliga som helst och vi fick svar på nästan alla våra frågor. När vi kommit hem och ätit middag så klippte jag Anton och efter det så la vi oss i soffan och såg film resten av kvällen.

Har haft en riktigt härlig helg, synd bara att det går så himla fort.. Vem har kommit på att man ska jobba fem dagar och vara ledig två? hmm..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback